BABY SHOWER
Bebek için hediye yağmuru’ olarak bilinir. bu partinin amacı anne adayımız yeni doğan bebeğiyle yoğun ilgilenme dönemine girmeden bebeğin ve annenin ihtiyaçlarını tamamlamak ve böylece keyifli bir gün geçirmektir.Anne adayının tek yapması gereken bu partiye katılmaktır!
 
Peki bu işi nasıl yapılır ?
 
1. Anne adayına kendisi için baby shower organize etmek istediğinizi söyleyin!
 
2. Çok  sevinen karnı burnunda arkadaşınızdan bu partiye davet etmek isteyeceği arkadaşlarının isim ve iletişim bilgilerini alın
 
3. Organizasyonu nerede yapacağınıza karar verin.
 
4. Arkadaşınıza uygun olduğu zamanları sorun. Çalışan arkadaşlarınız ve şehir dışından gelebilecek davetliler için hafta sonunu tercih edin.
 
5. Baby Shower ürünlerinizi telefonla sipariş edin adresinize teslim edelim.
HEDİYE YAĞMURU
Baby shower, çok eskiye dayanan bir gelenektir. Anne adayına sevgi gösterilerinde bulunmak ve hediye yağmuruna tutmak anlamındadır.. Baby shower partisi, bir çay partisi şeklinde sadece kadınların katıldığı eğlenceli bir organizasyondur.
 
Yani anne adayı için verilen hediyeler ise oldukça mutluluk vericidir.Her çocuk anne ve babaların bir mucizesi ve hepsi sevgi ve hediyeleri hakediyor! Baby shower genellikle aile üyeleri veya yakın bir aile dostu tarafından düzenlenir.
 
Duman pastanesi sizler için eşsiz baby shower ürünleri hazırlamaktadır.yapmanız gerekn sadece bir telefon etmektir.hizler için hzırlanan ürünler istediğiniz gün ve saatlerde adresinize teslim edilir.
 
Duman pastanesi profesyonel  ekibiyle hazırlığını her ürünün tüm detaylarını en ince ayrıntılarıyla hazırlayıp baby shower partinize kolaylık ve enfes görünümlü ile renk katıyor.
 
BABY SHOWER PARTİSİ İÇİN  -  ( DUMAN PASTANESİ-Telefon: 0 216 305 03 30 )
 
Baby Shower partisi bebeğin doğumundan genellikle birkaç ay önce? organize edilir. Hamileliğin son aylarında anne adayına mükemmel bir motivasyon kaynağı oluşturan çok güzel bir etkinliktir. Baby shower partisinin amacı sevdiklerinizle birlikte olup çok kıymetli bebeğinizin gelişini kutlamanın yanısıra, onun bir takım  ihtiyaçlarını da karşılamaktır. Bu sebeple anne adayının parti öncesinde ihtiyaç listesini hazırlaması ve sevdikleriyle paylaşması önemlidir.
 
Parti için davetlilere çeşitli ikramlıklar (Pasta, Kurabiye, Cupcake vb.) ve doğacak bebeği hatırlatacak küçük hediyeler hazırlanır. Genelde sadece kadınların katıldığı Baby Shower partisine günümüzde artık erkeklerin ve baba adayının da katıldığı görülmektedir.
 
Baby Shower partilerinde çeşitli eğlenceli oyunlar oynanır, pasta, kurabiye, cupcake, yemek ve şekerlemeler afiyetle yenir. Partinin sonuna doğru anneye alınan bütün hediyeler teker teker açılır.
 
Peki siz de bebeğiniz için bir Baby Shower partisi mi organize etmek istiyorsunuz? Öyleyse kusursuz bir Baby Shower partisini adım adım oluşturmak için bizimle irtibata geciniz.