Düğünlerde,nikahlarda,hem görsel olarak nefis hemde lezzet açısından muhteşem pastalar.Geleceğe giden en önemli adımda, nefis çeşitlerde size özel siz hayal edin biz yapalım.
1) - Firma logolu Pastalar
2) - Toplantılar için atıştırmalık keyfi,
       kurabiyeler ve özel siparişler
3) - Şirketler için yıldönümü ve özel
       kutlamalar için pastalar
Doğum öncesi kutlamalar için veya ilk yaş kutlamaları için nefis baby shower ürünler.Sevdikleriniz ile mutlu zamanlarınızı en leziz ürünler ile taçlandırın.
Nişan & Düğün Pastaları
Kurumsal Sipariş
Özel Tasarım Pastalar
Baby Shower
DUMAN PASTANESİ
Sizin için en önemli günleri pasta ve diğer ürünlerimizle,görünüşü ve lezzeti ile hafızalardan silinmeyecek pastalar ve sipacial ürünler sizleri bekliyor.Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.size özel ürünlerle önemli günlerinize renk katalım.
 
Görünüşüyle bir sanat eseri niteliğinde olan ürünlerimizi ve sunumunu, düğün,nişan,dogum günü,Kurumsal firma toplantıları,organizasyon şirketleri,Hastane ve Toplu kurum ve kuruluşlarada müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile hizmet vermekteyiz.
 
Ürünlerimiz;Tüm yaş pasta çeşitleri ,Kuru pasta, bukle, susamix, Kremalı, Kurabiye ve diğer pasta çeşitlerinden oluşmaktadır.
 
Özenli,kaliteli,hijyenik,uygun fiyatlatlı,zarif tasarımlarla pasta ve çeşitli special ürünlerimizi  web sitemizden seçip sipariş verebilirsiniz.Sizleri de müşterilerimizin arasında görmek arzusunda olduğumuzu belirtiyoruz.
 
En tatlısı en güzeli sevdiğinize Eşinize, sevgilinize harika bir sürpriz yapın. En özel günlerinizde sadece size özel bir tasarımlaeşsizbir pasta hazırlayalım. Unutulmaz günlerinize bir katkı da unutulmaz pastanız yapsın. Dünyanın en tatlı sevdiğine en tatlı pastayı hazırlayalım. Sevgiliyi, aileyi, Dostu, arkadaşı şaşırtın, ona sevdiğinizi özel bir pasta ile gösterin, ya da hayallerini gerçekleştirin.siz isteyin pastanızı biz yapalım
 
 
 
Sevdiğiniz için, sevgiliniz için, size özel günlerin değişmez lezzeti, özel tasarım pastalar.özel tasarımlarımız dışında dilediğiniz modelleri sizin için hazırlıyalım.